Behandling

Osynlig tandställning

Vad är osynlig tandreglering?

No.8 Ortodonti erbjuder alla sina patienter, barn och vuxna, möjligheten att helt eller delvist behandlas med Invisalign - osynlig tandreglering. Vi erbjuder också Incognito - fast osynlig tandställning på baksidan av tänderna. Vi har även mer diskreta lösningar på fast tandställning på framsidan av tänderna, med genomskinliga eller porslin fästen som Damon eller Clarity. 

Invisalign-behandling är banbrytande teknologi utvecklad efter många års forskning och praktisk erfarenhet. Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning.

Invisalign är lagad av ett transparent material som sitter tätt över dina tänder och är kliniskt bevisat att förbättra kontrollen av tand förflyttningen. Teknologin är beroende av noga planering av din specialist i Ortodonti för att lyckas. No.8 Ortodontisten har många års erfarenhet med Invisalign och har behandlat flera hundra patienter. 

Osynlig tandreglering

Invisalign 

Fördelarna med Invisalign behandling är:

  • De flesta tand och bettavvikelser hos patienter i alla åldrar - barn, tonåringar och vuxna-  kan behandlas

  • Invisalign skenor är nästan osynliga

  • Enklare att upprätthålla munhygienen

  • Inga restriktioner i vad du kan äta

  • Behaglig att ha på, inga sår på tandköttet, tungan eller kinderna

Krissys resa mot nytt leende med No.8 Ortodonti

Krissy har länge drömt om att genomgå en tandregleringsbehandling men har inte tidigare tagit steget. 

Efter succén i Netflixserien "Love is Blind" beslutade hon sig för att förverkliga sin dröm. Hon valde att vända sig till No.8 Ortodonti, en klinik med specialister på tandreglering som har lång erfarenhet och expertis inom osynlig tandreglering. 

På No.8 Ortodonti genomgår Krissy en behandling för att bredda käken, vilket bidrar till ett bredare leende utan att behöva slipa ned tänderna onödigt mycket. Detta bevarar hennes friska tandsubstans. Behandling tar gärna lite tid, men gör det något när det knappt syns?

Kan du se Krissys genomskinliga tandregleringsskenor?

osynlig tandställning

Incognito

Helt osynlig tandreglering - Incognito.

Incognito är en diskret och helt osynlig tandreglering för att korrigera bett och tandposition avvikelser. Som du ser på bilden sitter Incognito på baksidan av tänderna och är därför helt osynlig. Denna behandling är lika effektiv som klassisk tandreglering. 

Incognito är mer tekniskt krävande och består av dyrare material. No.8 ortodontisten har lång erfarenhet med Incognito behandlingar och behärskar metoden väl. 

Varje Incognito fäste är speciellt skräddarsydd för den enskilda patienten och för varje enskild tand. Detta skapar optimal komfort för patienten, som kan leva ett helt normalt liv utan att bli störd eller hindrad av att ha tandställning på tänderna. Ingen ser det, ingen tänker på det och ingen kommer att märka det, Incognito tandreglering är väl undangömd.

Du kan läsa mer om Incognito på producentens sidor här

Osynlig tandreglering

Incognito light

Incognito light är tillpassad enklare trångställningar, rotationer och små mellanrum i fronten, alltså framtänderna. Som vanlig Incognito, sitter Incognito light på baksidan av framtänderna. Kandidater för denna behandlingsmetoden bedöms av No.8 ortodontisten i samråd med patienten, beroende på behov och önskemål. 

 

Vad kostar osynlig tandställning?

Osynlig tandställning kostar från 339 kr/ Månaden.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling som inkluderar hela processen, även stabilisering. Priset varierar beroende på graden av bettfel. På konsultationen får du veta pris och förslag på räntefri avbetalning från 339kr /månaden. Läs mer om våra priser här.

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling.

Är du nyfiken eller har du frågor? Kontakta oss eller beställ en konsultation.