Om oss

No.8 Ortodonti

Din tandregleringsspecialist centralt på Östermalm, Narvavägen 8, ett stenkast från Karlaplan. 

Vi välkomnar nya patienter till en behaglig upplevelse hos oss. Du kan även besöka oss i Södertälje och Åkersberga. Hos oss kan du förvänta dig personlig service från och med ditt första besök, kombinerad med hög kompetens. Vår prioritering är att ta hand om ditt leende och ditt bett på bästa möjliga sätt.

Specialistklinik i tandreglering och Invisalign

No.8 Ortodonti är en specialistklinik med legitimerade Ortodontister, utbildad vid Skandinaviska Universitet, med många års erfarenhet. Vi är medlemmar av Den Norska Ortodontiföreningen och Norska Tandläkarförbundet.

Vi erbjuder dig de modernaste metoderna för att räta ut dina tänder, och uppnå optimalt bett. Vi tillämpar alltid ett fastpris mot avbetalning för varje individuell behandling, som är konkurrenskraftigt. Inga överraskningar, inga bekymmer.

Varför No.8 Ortodonti?

Vår filosofi är att skräddarsy behandlingen till patientens unika behov och önskemål, tillämpa de senaste metoderna och tillse personlig uppföljning.

Vi vill uppnå:

  1.  Korrekt bett- och tuggfunktion.

  2.  Harmonisk ansiktsprofil och inte minst vackert leende. 

  3.  Stabilitet och bestående resultat efter avslutad behandling.

Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna med och utan remiss. Vi informerar dig om dina rättigheter och eventuella ersättningsmöjligheter från Försäkringskassan.
Vi tar också emot tandregleringscheck från Region Stockholm och Region Västmanland.

Vi på No.8 Ortodonti

No.8 Ortodonti är ett specialiserat team med lång erfarenhet, och tre etablerade tandreglering-specialist kliniker i Stockholm. 

Du hittar oss i nya moderna lokaler centralt på Östermalm, Åkersberga och Södertälje, med den allra senaste och bästa utrustningen på marknaden, och spetskompetens i olika tandreglering- behandlingsmetoder. 

Välkommen till din tandreglering specialist i Stockholm!

Är du nyfiken? Vi svarar gärna på dina frågor.

Besök oss på Östermalm

Narvavägen 8
115 23, Stockholm

08 - 520 277 52

kontakt@no8ortodonti.se