Gratis online konsultation

Hur du går tillväga

No.8 Ortodonti kostnadsfria onlinetjänst är ett verktyg för dig som vill ha mer specifik information om tandställning, baserat på ditt individuella fall och behov.

Det går ut på att du fyller i formuläret och skickar det till oss online. Vår specialist går igenom formuläret och återkopplar kring dina behov, önskemål, och möjligheter. Du får en återkoppling från oss inom 2 arbetsdagar.

Var noga med att skriva korrekt mailadress när du fyller i formuläret. Ladda upp bilder på dina tänder som de 5 exemplen under. Bit ihop som normalt, var noga med att få så tydliga bilder, och få med flest tänder som möjligt,  gärna av områden med speciella behov.​

Vad händer sen?

Det är viktigt att komma ihåg att en konsultation online aldrig kan ersätta en konsultation på plats hos oss.

Återkopplingen från No.8 Ortodonti vid en onlinekonsultation är baserad på informationen du har givit oss samt dina bilder. För att kunna erbjuda en bindande behandlingsplan och paketpris måste vår specialist undersöka dig kliniskt och ha tillgång till röntgenbilder och skanning för vidare analyser.

Konsultationen online är ett fint verktyg för dig att ta ett första steg och få individuellt anpassad information. Då kan det bli enklare att bestämma sig för om man vill boka ett besök på kliniken. 

Vill du boka en konsultation på kliniken där du får träffa en specialist, inkl. röntgen och skanning? Priset är 490 SEK - fritt om behandlingsstart inom 30 dagar.

Gratis online konsultation