Konsultation

Konsultation tandreglering
och osynlig tandställning

På konsultation hos No.8 Ortodonti får du full översikt över dina behov och möjligheter för att uppnå riktig bett och vackert leende, i tät dialog med Ortodontisten. Klinisk undersökning kompletteras med översikts-röntgen (OPG), Cephalogram (käkarnas position samt ansiktsprofil med mera), och ett digitalt avtryck av dina tänder och ditt bett med fantastiska iTero. Kostnaden för en konsultation är 490 SEK, och dras ifrån paketpriset om du bestämmer dig för att starta din behandling hos oss.

3D-teknologi

Vi har investerat i ny teknologi med iTero scanner så du slipper gammaldags och obehaglig avtryckstagning. Istället scannar vi dina tänder snabbt digitalt, och kan presentera en simulation av behandlingens slutresultat inom några minuter. 

Efter undersökningen får du information om dina möjligheter och vad du kan förvänta dig för resultat. Tillsammans kan du och specialisten bestämma vilken tandställning som passar dig och dina behov bäst. Vi tillämpar alltid fast pris med avbetalning som är konkurrenskraftigt. Inga överraskningar, inga bekymmer.​

Konsultation med tandregleringscheck är kostnadsfri. Läs mer om tandregleringscheck här.

Konsultation

Vi erbjuder alla typer tandreglering behandlingar

Osynlig tandreglering som Invisalign och Incognito är skräddarsydda behandlingsmetoder som tillpassas varje patient individuellt. Invisalign är en serie diskreta och avtagbara plastskenor som flyttar tänderna skonsamt och raskt, utan obehag. Incognito är en avancerad tandställning som sitter på baksidan av tänderna och är helt osynlig.

Klassisk tandreglering är tandställning som sitter på framsidan av tänderna. Du kan välja mellan klassisk stål, vit porslin eller genomskinliga fästen. 

No.8 Ortodonti är också expert på Damon systemet. Damon är en modern tandreglering med både metall och genomskinliga fästen. Damon är en mycket effektiv och tand-besparande metod, med små diskreta fästen.

Vad kostar tandreglering?

Tandställning kostar från 339 kr / månaden.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling som inkluderar hela processen, även stabilisering. Priset varierar beroende på graden av bettfel. På konsultationen får du veta pris och förslag på räntefri avbetalning från 339kr /månaden. Läs mer om våra priser här.

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling.