Behandling

Invisalign

Genomskinlig tandställning - hur går det till?

Invisalign är en serie tunna, osynliga och skräddarsydda skenor som flyttar dina tänder lika effektivt och noga som klassisk tandställning, men snabbare och bekvämare. Vuxna och barn kan få rakare tänder enklare med Invisalign behandling. Invisalign är den enda på marknaden som följer konturen av tänderna tätt och överlappar inte med tandköttet. Detta är mer hygieniskt, bekvämt men även mer osynligt!  Invisalign är lagad av ett transparent material som sitter tätt över dina tänder och är kliniskt bevisat att förbättra kontrollen av tand förflyttningen.

Teknologin är beroende av noga planering av din specialist i Ortodonti för att lyckas. No.8 Ortodontisten har många års erfarenhet med Invisalign och har behandlat hundratals patienter. Vi kan behandla alla bettfel, även komplicerade, med Invisalign. Hos oss är du i trygga händer!

Se genom Invisalign före / efter bilder här.

Vanliga frågor

Invisalign är en tunn, genomskinlig och individanpassad skena som ligger tätt på, och flyttar dina tänder mer effektivt och precist än traditionell tandställning eller andra aligners på marknaden.

Invisalign skenor är lagade av patenterad Smarttrack material som anpassas individuellt till dina tänder och din behandlingsplan av No.8 Specialisten. Du byter skenor var 7-14 dagar och för varje skena flyttar dina tänder sig till önskad position enligt behandlingsplanen som ortodontisten har anpassat till dina behov.

Invisalign kostar från 339 kr / månaden.

Vi opererar med konkurrenskraftig fast paketpris på din Invisalign behandling.

No.8 Ortodonti tillämpar fast paketpris för varje individuell behandling som inkluderar hela processen, även stabilisering. Priset varierar beroende på graden av bettfel mellan 25 - 45 000 kr. På konsultationen får du veta pris och förslag på räntefri avbetalning från 339kr /månaden. 

Du kan också lösa in din tandregleringscheck från Region Stockholm hos oss och få gratis klassisk tandreglering behandling, eller uppgradera till Invisalign.

Du kan läsa mer om våra priser och avbetalningslösningar här.

  • De flesta tand och bettavvikelser hos patienter i alla åldrar - barn, tonåringar och vuxna-  kan behandlas.

  • Invisalign skenor är nästan osynliga.

  • Enklare att upprätthålla munhygienen.

  • Inga restriktioner på vad du kan äta.

  • Behaglig att ha på, inga sår på tandköttet, tungan eller kinderna pga. den precisa utformningen utan överlapp med tandköttet.

  • Med Invisalign är du fri att leva ditt liv helt som vanligt.

Om du har fått tandregleringscheck från Region Stockholm så kan du lösa den in hos oss. Då får du kostnadsfri behandling med klassisk tandställning. Du har också möjlighet att välja andra behandlingsformer i samråd med No.8 Ortodontisten såsom Invisalign. Då tillkommer det en egenandel som du kan täcka själv, också genom vår avbetalningslösning i samarbete med Resurs Bank eller Medical Finance. No.8 ortodontisten har lång och bred erfarenhet av att behandla barn med Invisalign, även de med svåra bettfel. Välkommen på en konsultation eller second opinion.

Du kan beställa en kostnadsfri konsultation, eller kontakta oss med dina frågor här.

Konsultation Invisalign - osynlig tandställning

På en konsultation hos No.8 Ortodonti diskuterar vi och hittar den bästa behandlingsmetoden som passar just dina behov och önskemål. Konsultationen kostar endast 490 kr kostnadsfri om behandlingsstart inom 30 dagar. Priset inkluderar en panorama röntgenbild för att få översikt över dina tänder och tandrötternas status.

Vidare scannar vi dina tänder och ditt bett med iTero scanner. Då får du en omedelbar 3D överblick över tändernas nuvarande utseende och position, samt en simulering av hur det kan se ut efter avslutad behandling. Om du väljer att gå vidare och starta behandling hos oss, kommer vi självklart att dra av konsultation-kostnaden från behandlingens paketpris. 

Du kan läsa mer detaljerat om Invisalign och hela behandlingsprocessen på företagets egen hemsida här.

Krissys resa mot nytt leende med No.8 Ortodonti

Krissy har länge drömt om att genomgå en tandregleringsbehandling men har inte tidigare tagit steget. 

Efter succén i Netflixserien "Love is Blind" beslutade hon sig för att förverkliga sin dröm. Hon valde att vända sig till No.8 Ortodonti, en klinik med specialister på tandreglering som har lång erfarenhet och expertis inom osynlig tandreglering. 

På No.8 Ortodonti genomgår Krissy en behandling för att bredda käken, vilket bidrar till ett bredare leende utan att behöva slipa ned tänderna onödigt mycket. Detta bevarar hennes friska tandsubstans. Behandling tar gärna lite tid, men gör det något när det knappt syns?

Kan du se Krissys genomskinliga tandregleringsskenor?