Blogg

Genomskinlig tandställning vs. andra aligners

Genomskinlig tandställning vs. andra aligners

Invisalign är en modern tandregleringsmetod, osynlig tandställning, som består av en serie tunna plastskenor specialtillverkade för just dina tänder. Invisalign kan med din specialists planering effektivt, skonsamt och med precision flytta tänderna till önskad position. Med Invisaligns avancerade teknologi och din specialists planering, kan du uppnå ditt önskade leende på rekordtid.

Invisalign var först ut med denna unika teknologi och har existerat längst. Försprånget har gett Invisalign möjligheten att utvecklas och verktyget kan användas på alla typer bettproblem hos patienter i alla åldrar. Men, endast om du söker en Ortodontist som är specialiserad inom avancerad Invisalign behandling såsom No.8 Ortodonti. 

Avtagbara osynliga skenor istället för gamla klumpiga räls/klassisk tandställning är ortodontis framtid. Över 11 miljoner människor, barn ungdomar och vuxna har blivit behandlade med Invisalign skenor runtom i världen. Information och erfarenheter från dessa behandlingar blir samlade i samma databas hos Invisalign och bidrar till utveckling och uppdatering av behandlingssystemet samt vidareutbildning av behandlare. 

Denna enorma erfarenheten är största anledningen varför vi litar på Invisalign som verktyg. No.8 Ortodonti väljer endast aligners som vi vet kommer ge resultat för våra patienter. 

Andra pluss sidor vid Invisalign är att du slipper gnagsår, kan äta och dricka vad du vill, och dina hygienrutiner förblir oförändrade.

Idag har du möjligheten att få det leendet du alltid har drömt om, utan att det ska påverka din vardag eller vara synlig för andra. Det är viktigt att du väljer en ortodontist för din tandregleringsbehandling, helst en ortodontist som jobbar mycket med Invisalign och har mycket erfarenhet från systemet. No.8 Ortodontisten är specialist i tandreglering och även specialist i Invisalign. Detta kan du läsa mer om här

Boka tid idag så får du lära mer om dina möjligheter.

Läs mer om Invisalign och våra behandlingar .

Varför flyttar mina tänder på sig?

26 October 2021

”Varför flyttar mina tänder på sig?” är en vanlig fråga vi får av våra patienter. Visste du att dina tänder flyttar sig i takt med åldern?

Välj en Ortodontist till din Invisalign behandling

27 April 2021

Funderar du på att ha tandställning? Undrar du kanske vilken tandreglering behandling skulle passa just dig och ditt leende? Då är det viktigt att besöka en specialist i tandreglering, s.k. Ortodontist.